Novedades


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Companys i companyes,

Com molts ja sabeu els treballadors del Bar, Cafetria i Càtering de l'Auditori de Barcelona, organitzats amb SUT, fa 4 mesos i mig que estan en vaga indefinida lluitant per la readmissió dels 9 companys acomiadats el juliol passat i pel manteniment de les condicions de treball. Davant l'allau de mesures anti-obreres que estem vivint darrerament (tant per part del Govern com de les empreses), la seva lluita és un gran exemple que mereix la nostra solidaritat.
És per això que s'ha convocat una CONCENTRACIÓ DE SUPORT el divendres 28 de gener a les 19h davant de l'Auditori (C/Lepant 150, Metro Marina L-1) a la que us animem a participar. Que la Patronal s'adoni de que els vaguistes no estan sols!

Us recordem que qualsevol aportació a la Caixa de Resistència (2100-0630-1301-0091-9247) serà de gran ajut, fins i tot si es tracta d’un euro o menys.

Aprofitem per adjuntar-vos l'última fulla que s'ha editat. També podeu trobar més informació a www.nodo50.org/sindicatosut o passant pel piquet que hi ha muntat davant de l’Auditori.

Reenvieu aquest correu a qui cregueu convenient.

Salut!Compañeros y compañeras,

Como muchos ya sabéis los trabajadores del Bar, Cafetría y Catering de l'Auditori de Barcelona, organitzados con SUT, hace 4 meses y medio que están en huelga indefinida luchando por la readmisión de los 9 compañeros despedidos el julio pasado y por el mantenimiento de las condiciones de trabajo. Ante el alud de medidas anti-obreras que estamos viviendo últimamente (tanto por parte del Gobierno como de las empresas), su lucha es un gran ejemplo que merece nuestra solidaridad.

Es por eso que se ha convocado una CONCENTRACIÓN DE APOYO el viernes 28 de enero a las 19h delante de l'Auditori (C/Lepant 150, Metro Marina L-1) a la que os animamos a participar. ¡Que la Patronal se entere de que los huelguistas no están sólos!

Os recordamos que qualquier aportación a la Caja de Resistencia (2100-0630-1301-0091-9247) será de gran ayuda, incluso si se trata de un euro o menos.

Aprovechamos para adjuntaros la última hoja que se ha editado. También podéis encontrar más información en www.nodo50.org/sindicatosut o pasando por el piquete que hay montado delante de l’Auditori.

Reenviad este correo a quien creáis conveniente.

Salud!
Adjuntos:
Descargar este archivo (fulla concentraci)fulla concentraci[ ]0 kB
SUT , Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting