Novedades


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

L’Empresa intenta trencar la vaga a través dels encarregats que obren el bar per simular “normalitat” però els piquets de vaga i informació davant del Bar de L’Auditori mantenen el bar buit de clients.

Les concentracions de denúncia han estat un èxit i la vaga ha estat seguida aplastantment pels treballadors del servei de bar. La solidaritat ha estat gran i han participat de les concentracions treballadors de diverses empreses per ajudar als seus companys. El parell d’esquirols que durant el cap de setmana han preferit vendre’s i traïr els seus companys han estat generosament aplaudits i xiulats pels treballadors. De totes maneres no han pogut treballar massa degut a la solidaritat del públic que en la seva inmensa majoria no ha consumit a les barres un cop coneguda la situació dels treballadors en vaga.
Cal lamentar només, i no és poc, que les aturades i concentracions previstes per part dels acomodadors no s’han realitzat. Han prevalgut tota una sèrie de tics i prejudicis subcorporativistes que han portat a aquests companys a fer-se enrera amb les conseqüències que això, evidentment, té i tindrà sobre la lluita contra la subcontractació i la precarietat així com sobre ells mateixos.
Els treballadors del servei de bar continuen sols, pel moment, però amb força la lluita contra la subcontractació i la precarietat.
Solidaritat amb els treballadors del servei de bar de L’Auditori! La seva lluita és la lluita de tots nosaltres! Des d’aquí animem a tots els companys i a tots els treballadors a assistir a les CONVOCATÒRIES CONTRA LA PRECARIETAT LABORAL a L’Auditori:
- divendres 20 de novembre a les 19:15h
- dissabte 21 de novembre a les 17:15h
- diumenge 22 de novembre a les 9:30h
LA PARTICIPACIÓ DE TOTS VOSALTRES ÉS FONAMENTAL.

SUT , Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting