Novedades


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Companys,
Després d'una lluita en la qual els treballadors de taquilles del Cosmocaixa han aconseguit mantenir la vintena de llocs de treball que es trobaven amenaçats, encarem la lluita dels treballadors de L'Auditori.

Cosmocaixa

Els treballadors del servei de bar (barres internes i bar "llanterna") de L'Auditori estan en una situació d'absoluta precarietat laboral que els ha obligat a començar una campanya de denuncia dels abusos que venen patint.

Auditori

El dimecres 4 de novembre s'ha constituït la secció sindical de SUT a Best Catering (subcontracta que porta el servei de bar de L'Auditori) i el divendres 6 s'ha començat el repartiment de les fulles de denúncia amb pancartes i megàfon així com una recollida de firmes de suport (se n'han recollit 969 en quatre dies).
L'Assemblea de treballadors del servei de bar de L’Auditori va aprobar per unanimitat declarar una vaga indefinida a partir de les 8h del dissabte 14 de novembre així com concentracions contra la precarietat a les portes de L'Auditori els dies 13, 14, 15 i 20 de novembre.
L'Assemblea de treballadors d'acomodació (també subcontractats) han decidit recolzar la lluita dels treballadors del servei de bar i convocar parades coincidents amb les concentracions per tal de poder-hi participar i reivindicar l’objectiu comú dels dos grups: tots a fixes a l’empresa principal.
LA UNITAT I LA SOLIDARITAT QUE DEMOSTREM ENTRE NOSALTRES ÉS L'ÚNICA BASE DE LA DEFENSA DELS NOSTRES INTERESSOS.
Des d’aquí animem a tots els companys i a tots els treballadors a assistir a les CONVOCATÒRIES CONTRA LA PRECARIETAT LABORAL a L’Auditori:
- divendres 13 de novembre a les 19:15h
- dissabte 14 de novembre a les 17:15h
- diumenge 15 de novembre a les 9:30h
- divendres 20 de novembre a les 19:15h
LA PARTICIPACIÓ DE TOTS VOSALTRES ÉS FONAMENTAL.
Entre tots podem i hem d’extendre la XARXA DE SOLIDARITAT DE CLASSE que necessitem per combatre els abusos de la patronal.
Porteu el que se us acudeixi per fer soroll.
----------------------------------------------------------------------------
Compañeros,
Después de una lucha en la que los trabajadores de taquillas de Cosmocaixa han conseguido mantener la veintena de puestos de trabajo que estaban amenazados, encaramos la lucha de los trabajadores de L’Auditori.

Cosmocaixa

Los trabajadores del servicio de bar (barras internas y bar “llanterna”) de L’Auditori están en una situación de absoluta precariedad laboral que les ha obligado a empezar una campaña de denuncia de los abusos que vienen sufirendo.

Auditori

El miércoles 4 de noviembre se ha constituido la sección sindical de SUT en Best Catering (subcontrata que lleva el servicio de bar de L’Auditori) y el viernes 6 ha empezado la distribución de las hojas de denuncia con pancartas y megáfono así como una recogida de firmas de apoyo (se han recogido 969 firmas en cuatro días).
La Asamblea de trabajadores del servicio de bar de L’Auditori aprobó por unanimidad declarar una huelga indefinida a partir de las 8h del sábado 14 de noviembre así como concentraciones contra la precariedad en las puertas de L’Auditori los días 13,14,15 y 20 de noviembre.
La Asamblea de trabajadores de acomodación (también subcontratados) han decidido unirse a la lucha de los trabajadores del servicio de bar y convocar concentraciones para poder participar en las concentraciones y reivindicar el objetivo común de los dos grupos: todos a fijos en la empresa principal.
LA UNIDAD Y LA SOLIDARIDAD QUE DEMOSTREMOS ENTRE NOSOTROS ES LA ÚNICA BASE DE LA DEFENSA DE NUESTROS INTERESES.
Desde aquí animamos a todos los compañeros y trabajadores a asistir a las CONVOCATORIAS CONTRA LA PRECARIEDAD LABORAL EN L'AUDITORI:
- viernes 13 de noviembre a las 19:15h
- sábado 14 de noviembre a las 17:15h
- domingo 15 de noviembre a las 9:30h
- viernes 20 de noviembre a las 19:15h
LA PARTICIPACIÓN DE TODOS VOSOTROS ES FUNDAMENTAL.
Entre todos podemos y debemos extender la RED DE SOLIDARIDAD DE CLASE que necesitamos para combatir los abusos de la patronal.
Traed lo que se os ocurra para hacer ruido.

SUT , Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting