Novedades


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Els companys i companyes que realitzen els tallers al Cosmocaixa, contractats per la subcontracta LaVola, s'han organitzat amb SUT davant la intenció de l'empresa de canviar els contractes actuals per contractes de pràctiques (quan finalitzin els actuals el dia 31 d'agost) i la impossibilitat de renovació d'una companya que aquest fet suposa. Es reclamen pujades salarials, el pagament dels àpats, el pas a fixes de plantilla així com que es conservi el lloc de treball de la companya. S'ha fet arribar la següent carta a la direcció de l'empresa:

Carta a les direccions de LaVola i CosmoCaixa Barcelona

S'ha constituït també una secció sindical i s'han promogut eleccions a delegats de personal, s'ha presentat una denúncia a Inspecció davant del frau de llei en el que està la proposta de contractes de pràctiques feta per l'empresa, així mateix hi ha pendent una proposta de vaga si l'empresa no satisfà les demandes de l'assamblea de treballadors.

Anirem informant de les properes mobilitzacions que es vagin duent a terme, per les que emplacem a la solidaritat activa de tota la classe.

CULTIVEM LA SOLIDARITAT DE CLASSE DAVANT DE QUALSEVOL ASSETJAMENT PATRONAL!

PEL COMPLIMENT DE LES REIVINDICACIONS OBRERES CONSTRUÏM EL SINDICAT DE CLASSE!

SUT , Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting