Novedades


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Cada dia que passa assistim a la militarització creixent de la societat i de les relacions internacionals. Amb l'excusa dels atemptats a París - que són sense discussió una salvatjada - s'ha decretat l'estat d'emergència a França i l'exèrcit intervé a l'interior del país.

 

A tot aquest huracà patrioter i militarista, la classe obrera ha d'oposar l'internacionalisme. Els treballadors de tots els països són els nostres germans de classe. L'internacionalisme no és una amalgama de nacionalismes reaccionaris. L'internacionalisme és la superació de tot nacionalisme (ja sigui espanyol, català, basc, francès, rus, sirià, etc.) i és l'únic oxigen que té la classe obrera.

 

LES VERITABLES CAUSES DE LA GUERRA

 

Tots els estats que intervenen a Síria i a l'Orient Mitjà són estats capitalistes i imperialistes des del primer fins a l'últim (des de la Unió Europea a Rússia passant pels EUA, l'Iran, Turquia, Aràbia Saudita, Israel, des del règim d'Al-Assad als grups d’"oposició" inclòs l'Estat Islàmic són tots grups que es disputen el control de la matèria primera, el negoci del petroli i de la droga; que es disputen el fruit de l'explotació de la classe obrera mundial). Els veritables motius d'aquests atemptats i de la intervenció militar dels diversos països són motius mercantils, el que busquen és assegurar les seves posicions imperialistes i per això no dubten a massacrar als treballadors de qualsevol lloc i no dubtaran a portar-nos a l'escorxador a nosaltres també.

 

COM PODEN DIR QUE ENS PROTEGIRAN D'UNA SITUACIÓ

 

QUE ELLS MATEIXOS HAN CREAT?

 

La "seguretat" és només una excusa per reprimir qualsevol tipus de protesta, per imposar-nos encara més sacrificis en nom del bé de l'Empresa i de la seva Pàtria. I per donar-nos demà un fusell perquè anem a matar els treballadors d'altres països.

 

Els exèrcits que (desde 1967) intervenen militarment en els diversos països de l’Orient Mitjà i avui es dediquen a bombardejar poblacions senceres, a destruir hospitals i escoles, que financen els grups terroristes que després els serveixen d'excusa per a les seves incursions militars; aquests exèrcits no ens donaran mai cap seguretat sinó que són els generadors de tota aquesta muntanya de crims i matances.

 

ENS CREUREM QUE EL NOSTRE PROBLEMA ÉS QUE LA BURGESIA PUGUI QUEDAR-SE AMB LES MATÈRIES PRIMES D'ORIENT MITJÀ?

 

El nostre problema és l'explotació que aquesta mateixa burgesia (espanyola, catalana, basca, francesa, alemanya o d'on sigui) ens imposa quotidianament a nosaltres i als treballadors de tot el món. El nostre problema és que hi ha 6.000.000 de treballadors a l'atur, que més de 5,7 milions de companys no cobren el salari mínim, que ens maten a treballar i ens fan treballar malalts, etc. El nostre problema és que - per assegurar els seus guanys - ens portaran a l'escorxador a tots i no podem permetre-ho.

 

FORA L'EXÈRCIT ESPANYOL I TOTS ELS EXÈRCITS D'ORIENT MITJÀ, ÀFRICA, AMÈRICA, ÀSIA!

 

CONTRA LA GUERRA IMPERIALISTA, LLUITA DE CLASSE!


Novembre 2015

SUT , Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting